ενεργεικά τζάκια
 
μελετη χωρου για τζακι
τεχνικες μελετες τζακιου
κεντρικη θερμανση με τζακι
πυραντοχες κατασκευες
service τζακιων - καθαρισμοι τζακιου
καμιναδες inox
αναβαθμιση τζακιου, βελτιωση τζακιου
ανταλλακτικα για το τζακι, αξεσουαρ τζακιου

Επί 35 συναπτά έτη  η εταιρεία Μ. Βασιλακάκης & ΣΙΑ Ε.Ε., η ΠΡΩΤΗ που αντιπροσώπευσε τις ενεργειακές εστίες Dovre στην Ελλάδα, δραστηριοποιήθηκε   ενεργά, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην ελληνική αγορά. Πάντα με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των πελατών, και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο τεχνικό –κατασκευαστικό κομμάτι  των ενεργειακών εστιών, αφήσαμε ικανοποιημένους χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα, αξιοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία μας, συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία με την ίδρυση της FIRETECH-Βασιλακάκης.

Η FIRETECH-Βασιλακάκης. αναλαμβάνει την εγκατάσταση οποιασδήποτε ενεργειακής εστίας, από την ελληνική ή ξένη αγορά, ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, εξασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία της.

Με μια επίσκεψη στο χώρο σας καταγράφουμε τις δυνατότητές του και, συνεκτιμώντας τις ανάγκες σας, σας παρουσιάζουμε μια ολοκληρωμένη τεχνική μελέτη. Στη συνέχεια και αφού επιλέξετε τη λύση που σας ικανοποιεί, υλοποιούμε το έργο έχοντας παράλληλα και την τεχνική επίβλεψη. Μετά την ολοκλήρωση κάνουμε συνεχείς δοκιμές και σας παραδίδουμε μια άψογα λειτουργική εστία με την εγγύηση καλής λειτουργίας της  FIRETECH-Βασιλακάκης.

Γιατί στη FIRETECH-Βασιλακάκης απόλυτη προτεραιότητά μας είναι ο ευχαριστημένος πελάτης.

 
FIRETECH Βασιλακάκης