Κλασικά Τζάκια

klasikatzakia01.jpg
klasikatzakia02.jpg

FIRETECH-Βασιλακάκης

Παραδοσιακές εστίες χτισμένες από πυρότουβλα ,για όσους αρέσκονται στην άμεση θέα και θαλπωρή της φωτιάς .Κατασκευάζονται από πυρίμαχα υλικά , επι τόπου στο επιθυμητό σημείο του δωματίου δίνοντας τους την μορφή και την διάσταση που θέλουμε . Εναλλακτικά υπάρχουν και προκατασκευασμένες παραδοσιακές εστίες σε διάφορα μεγέθη και σχέδια για να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει στον χώρο μας.

Οι αποδόσεις σε θερμότητα των παραδοσιακών τζακιών είναι περιορισμένες εφόσον αρκούνται μόνο στην ακτινοβολία και η κατανάλωση των ξύλων μεγάλη μιας και δεν έχουμε την δυνατότητα ρύθμισης της καύσης όπως στα ενεργειακά τζάκια.

Ο βαθμός απόδοσης μέσα στο σπίτι είναι αρκετά χαμηλός μόλις 15 % εκμεταλλεύσιμος από την ενέργεια που απελευθερώνει το ξύλο κατά την καύση, ενώ το 85 % χάνεται από την καμινάδα . Επίσης και τα επίπεδα ασφάλειας είναι αρκετά χαμηλά γιατί δεν διαθέτουν πόρτα και είμαστε υποχρεωμένοι να επιτηρούμε ανελλιπώς την φωτιά μέχρι αυτή να σβήσει.

Αποτελούν μία καλή λύση για αυτούς που θέλουν να ανάβουν το τζάκι μόνο για λίγες ώρες και σε ειδικές καταστάσεις να δημιουργήσουν μια ευχάριστη ζεστή ατμόσφαιρα.

meleti-xorou-energeiakatzakia1.png

Παραδοσιακά τζάκια

Είστε έτοιμοι να σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη τεχνική μελέτη?

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας τεχνικός της FIRETECH-Βασιλακάκης θα επισκεφτεί το χώρο σας για να σας προτείνει μια ολοκληρωμένη τεχνική μελέτη για το παραδοσιακό σας τζάκι.