Μελέτη Χώρου

meleti-xorou-energeiakatzakia-main1.jpg

FIRETECH-Βασιλακάκης

Εξειδικευμένος τεχνικός της FIRETECH-Βασιλακάκης επισκέπτεται το χώρο σας πριν την εγκατάσταση της εστίας για να μελετήσει τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Θα εντοπιστεί το κατάλληλο σημείο για την τοποθέτηση της ενεργειακής η παραδοσιακής εστίας της αρεσκείας σας , θα εξεταστεί η καταλληλότητα της ήδη υπάρχουσας καμινάδας η θα βεβαιωθούμε ότι πληρούνται οι προδιαγραφές για την κατασκευή νέας καμινάδας που θα μας εξασφαλίσει την στεγανότητα, το σωστό εφελκυσμό του καπνού και την ελάχιστη απώλεια θέρμανσης , δίνοντας μας την μέγιστη απόδοση του καινούργιου τζακιού σας.

Με την μακροχρόνια εμπειρία και τεχνική κατάρτιση που διαθέτουμε, ανάλογα τις κλιματολογικές συνθήκες και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής σας θα επιλέξουμε την ιδανική απόληξη (καπέλο) καμινάδας για να διασφαλίσουμε την αποτροπή επιστροφής καπναερίων - οσμών , καθώς και την στεγανοποίηση από πλαϊνές δυνατές ριπές ανέμου και βροχής.

Μετά από λεπτομερή καταγραφή του χώρου και των πιθανών ιδιαιτεροτήτων του, σας παρέχουμε κατασκευαστικές λύσεις για την σωστή λειτουργία τις εστίας καθώς και διακοσμητικές προτάσεις για τον συγκεκριμένο χώρο, μαζί με μια εκτίμηση για το συνολικό κόστος του έργου.

meleti-xorou-energeiakatzakia1.png

Μελέτη Χώρου

Είστε έτοιμοι να μελετήσουμε τις τεχνικές λεπτομέρειες του χώρου σας?

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας τεχνικός της FIRETECH-Βασιλακάκης θα επισκεφτεί το χώρο σας για να μελετήσει τις τεχνικές λεπτομέρειες.