Κεντρική θέρμανση

kentriki-thermansi-energeiakatzakia-main1.jpg

FIRETECH-Βασιλακάκης

Κεντρική θέρμανση με ενεργειακό  τζάκι

Μέγιστη θερμική απόδοση , οικονομία και ελεγχόμενη καύση είναι τα οφέλη που μας δίνουν τα ενεργειακά τζάκια σε αντίθεση με τα παραδοσιακά .
Τα ενεργειακά τζάκια εκμεταλλεύονται τη ζέστη που παράγουν τα ξύλα ελαχιστοποιώντας τις απώλειες προς τα έξω μέσω της καμινάδας , έχουν την δυνατότητα μεταφοράς της θερμότητας σε απομακρυσμένους χώρους με την βοήθεια ενός δικτύου αεραγωγών η μιας υδραυλικής εγκατάστασης .
Ένα καλό ενεργειακό τζάκι με μεγάλο ποσοστό απόδοσης 80 – 90% είναι ικανό να ζεστάνει μια ολόκληρη κατοικία χωρίς απώλειες και οικονομικά . Εκτός από την ζέστη της ακτινοβολίας στο χώρο που είναι εγκατεστημένο , θα αξιοποιήσει τις θερμαντικές του επιφάνειες στο μέγιστο ως εναλλάκτης θερμότητας , διοχετεύοντας την ενέργεια μέσω νερού η αέρα στα θερμαντικά σώματα των άλλων δωματίων.

Τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος κεντρικής θέρμανσης μέσω ενεργειακού τζακιού
• Υψηλή απόδοση και ομοιόμορφη κατανομή θέρμανσης σε όλους τους χώρους του σπιτιού.
• Ελάχιστη κατανάλωση ξύλων, εξοικονόμηση ενέργειας , οικονομία .
• Εναλλακτική αυτόνομη θέρμανση χωρίς την ανάγκη άλλης πηγής ενέργειας .
• Φιλικό προς το περιβάλλον.
• Ζέστη και θαλπωρή με ασφάλεια

Σκέφτεστε να επιλέξετε κεντρική θέρμανση μέσω ενεργειακού τζακιού?
Εξειδικευμένος μηχανολόγος - συνεργάτης της FIRETECH-Βασιλακάκης σε συνεννόηση με τον αρχιτέκτονα/κατασκευαστή της οικοδομής συντάσσει ολοκληρωμένη τεχνική μελέτη και σας προτείνει την ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας.

meleti-xorou-energeiakatzakia1.png

Κεντρική θέρμανση

Είστε έτοιμοι να σας προτείνουμε την ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας?

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας τεχνικός της FIRETECH-Βασιλακάκης θα επισκεφτεί το χώρο σας για να σας προτείνει την ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας.