Καμινάδες INOX

kaminades-inox-energeiakatzakia-main1.jpg

FIRETECH-Βασιλακάκης

Το ιδανικό "τράβηγμα"
Το Α & το Ω για την σωστή λειτουργία ενός τζακιού είναι η καμινάδα . Ανάλογα τις διαστάσεις της εστίας ( πλάτος - ύψος - βάθος ) υπολογίζονται και οι διαστάσεις της καμινάδας . επιθυμητό αποτέλεσμα είναι το ιδανικό "τράβηγμα" του τζακιού , καλός εφελκυσμός του καπνού , χωρίς υπερβολή με αποτέλεσμα η θερμότητα που παράγει η εστία μας να οδηγείτε στην καπνοδόχο και όχι στον δωμάτιο που θέλουμε να ζεστάνουμε .

Καμινάδα κτιστή η μεταλλική inox ;
Η επιλογή μας έχει να κάνει τόσο με το λειτουργικό μέρος όσο και με το αισθητικό . Το εξωτερικό μέρος της καμινάδας θέλει την μεγαλύτερη προσοχή , και στις δύο περιπτώσεις η καλή μόνωση της καμινάδας είναι απαραίτητη για την αποφυγή υγροποιήσεων από την διαφορά θερμοκρασίας καπναερίων και εξωτερικού περιβάλλοντος .
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσουμε και στην στεγανοποίηση της καμινάδας στην βάση της που έρχεται σε επαφή με την σκεπή η την πλακά του κτιρίου .

Κτίσιμο καμινάδας
Η Κατασκευή της καμινάδας του τζακιού θα πρέπει να γίνεται με τα σωστά υλικά και εργασίες ώστε να μας διασφαλίσει τόσο την σωστή λειτουργία του τζακιού όσο και την αντοχή της στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες .
Η εμπειρία και μακροχρόνια γνώση μας εγγυάται όλες τις απαραίτητες εργασίες κτισίματος της καμινάδας σας με συνέπια και αποτελεσματικότητα .

Καμινάδες INOX
Στην FIRETECH-Βασιλακάκης διαθέτουμε μια πλούσια συλλογή από καμινάδες ΙΝΟΧ και ειδικά εξαρτήματα.

Καμινάδες inox μονού τοιχώματος AISI 304 0,4 & 0,5 mm
Καμινάδες μονωμένες διπλού τοιχώματος
Καμινάδες μονωμένες με κεραμοβάμβακα (αντοχή 1200 o c )
Καμινάδες ομόκεντρες για τζάκια αερίου
Καπέλα inox αντιανεμικά
Συστήματα στήριξης καμινάδων
Ολες οι καμινάδες διατίθενται και ηλεκτροστατικά βαμμένες σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
Ελάτε να επιλέξουμε μαζί εκείνη που ταιριάζει στην περίπτωσή σας. Και φυσικά είμαστε στη διάθεσή σας όχι μόνο για την εγκατάσταση, αλλά και για κάθε μεταβολή ή καθαρισμό που θα χρειαστείτε.

meleti-xorou-energeiakatzakia1.png

Service - Καθαρισμοί

Είστε έτοιμοι να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την καμινάδα σας?

Επικοινωνήστε μαζί μας και έμπειρο τεχνικό επιτελείο της FIRETECH-Βασιλακάκης θα αναλάβει το service, τον καθαρισμό ή την επισκευή του τζακιού σου.