Τεχνικές Μελέτες

meleti-xorou-energeiakatzakia-main2.jpg

FIRETECH-Βασιλακάκης

Σκέφτεστε να επιλέξετε κεντρική θέρμανση μέσω ενεργειακού τζακιού;
ΝΑΙ ! Τώρα είναι εφικτό , έχοντας ήδη εικοσιπέντε χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στα ενεργειακά τζάκια η εταιρία μας υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες της οικίας σας σε θέρμανση χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο σαν καύσιμο το ξύλο και τα παράγωγα του ( μπριγκέτες - πέλλετς ).

Σύγχρονες εστίες δευτερογενούς καύσης , οικολογικές , πιστοποιημένες , με μηδενικές εκπομπές ρίπων και μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα , ποσοστιαίες αποδόσεις εως και 87% είναι στην διάθεση σας για να επιλέξετε αυτήν που σας ταιριάζει.

25 χρόνια κοντά σας !

Σε ολες τις εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια παρέχουμε γραπτή εργοστασιακή εγγύηση για τις εστίες , Τεχνική υποστήριξη , After sales services.
Εξειδικευμένος μηχανολόγος - συνεργάτης της FIRETECH-Βασιλακάκης σε συνεννόηση με τον αρχιτέκτονα/κατασκευαστή της οικοδομής συντάσσει ολοκληρωμένη τεχνική μελέτη και σας προτείνει την ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας.
Με βάση το αρχιτεκτονικό σχέδιο της οικοδομής καταγράφεται το συνολικό εμβαδόν, οι μονώσεις και η διαρρύθμιση των χώρων. Με αυτά τα στοιχεία γίνεται η κατάλληλη επιλογή:
• Ενεργειακής εστίας ανάλογης δυναμικότητας για την σωστή απόδοση θέρμανσης
• Βεντιλατέρ (ανεμιστήρα) ανάλογης ισχύος
• Μεγέθους αεραγωγών (διάμετρος- μήκος) για σωστή κατανομή αέρα και πλήρη κάλυψη των χώρων
ώστε να αποκτήσετε ακριβώς αυτό που θα καλύψει τις ανάγκες σας!

meleti-xorou-energeiakatzakia1.png

Τεχνικές Μελέτες

Είστε έτοιμοι να σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη τεχνική μελέτη?

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας τεχνικός της FIRETECH-Βασιλακάκης θα επισκεφτεί το χώρο σας για να σας προτείνει μια ολοκληρωμένη τεχνική μελέτη.