Πυράντοχες Κατασκευές

pirantoxes-kataskeuesi-energeiakatzakia-main1.jpg

FIRETECH-Βασιλακάκης

Πυράντοχες Κατασκευές
Το εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό επιτελείο της FIRETECH-Βασιλακάκης αναλαμβάνει την αρχική τοποθέτηση της ενεργειακής εστίας που έχετε επιλέξει η και ολόκληρη την εγκατάσταση της.

Προσοχή στη κατασκευή
Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσουμε στην κατασκευή που περικλείει την εστία μας . Εκτός της μορφής και διακόσμησης που θέλουμε να αποκτήσει το τζάκι μας ιδιαίτερη βάση δίνουμε στην δημιουργία του αεροθάλαμου συμφώνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή ,για να έχουμε την μέγιστη απόδοση και επιθυμητό αποτέλεσμα .
Μεγάλη σημασία επίσης έχουν τα πυράντοχα και μονωτικά υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε στην κατασκευή μας λόγο των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσουν οι συγκεκριμένες εστίες .
Η αστοχία υλικού μπορεί να αποφέρει αρκετά δυσάρεστα αποτελέσματα όπως : δημιουργία ρωγμών και ζημιών στην κατασκευή από υπερθέρμανση , άσχημες και ανθ γηινές οσμές από ακατάλληλα υλικά , και δυσλειτουργία της εστίας μας.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς
ΟΙ τεχνικές γνώσεις που αποκτήσαμε από τα σεμινάρια των μεγαλύτερων εργοστασίων κατασκευής ενεργειακών τζακιών της Ευρώπης σε συνάρτηση με την πολυετή πείρα στον χώρο του τζακιού μας επιτρέπουν με ταχύτητα, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα να σας παραδώσουμε ένα πλήρως λειτουργικό τζάκι με εγγύηση σωστής λειτουργίας FIRETECH-Βασιλακάκης!

meleti-xorou-energeiakatzakia1.png

Πυράντοχες Κατασκευές

Είστε έτοιμοι να σας προτείνουμε την ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας?

Επικοινωνήστε μαζί μας και έμπειρο τεχνικό επιτελείο της FIRETECH-Βασιλακάκης θα αναλάβει την εγκατάσταση της ενεργειακής εστίας που έχετε επιλέξει.